«Taste Your Dream»

05. – 07. april 2019
Kom og opplev den spektakulære Lysefjorden. Tilbring ei helg på et retreat med varierende innhold. (Det er mulig å forlenge oppholdet)
Her veksles det mellom alenetid og sosialt samvær med de andre i gruppen.
Finn roen og pust inn våren,  slik at du lettere kommer i kontakt med hva som bor i ditt hjerte – Taste your dream.

Her får du oppleve alenetid, dyp naturkontakt, guidede og stille vandringer i naturen, meditasjoner, bevissthets-workshops og sosialt samvær med likesinnede.I den vakre naturen kan du trekke deg tilbake og virkelig lade batteriene – oppleve stillheten og roen. Jo mer vi kommer i kontakt med vår indre ro, dess mer utvides bevisstheten, som igjen åpner for at du lettere kommer i kontakt med hjertet ditt – der dine drømmer bor. På kvelden samles vi til samling rundt bålet i gapahuken – og det er ingenting vi skal gjøre annet enn å VÆRE.

«Når tankene stilner, kan man høre sjelen snakke»

Fokus er på å hvile, lade opp ny kraft – og få bedre kontakt med drømmene og lengslene i ditt hjerte. Her er noe av det du får oppleve:

 • Meditasjoner/Indre reiser, alene og/eller i gruppe. Hvis været tillater det, sitter vi gjerne ute. Og du får brukt alle dine sanser til å komme nærmere naturen.
 • Samling i sirkel og bålkos om kvelden.
 • Små vandreturer i området, hvor stillheten råder og du får vandre barbeint på fjellet – med fantastisk utsikt over Lysefjorden og fjellene rundt
 • Workshop om personlig vekst med bevisstgjørings-oppgaver;
  • Hjertekontakt – din sanne vei
  • Hva er din medfødte personlighet og hva er tillært gjennom sosialiseringen?
  • Hvilke personlige oppfatninger har du om deg selv, og hvor kommer de fra?
  • Hvordan overkomme/håndtere frykten når den prøver å stoppe deg fra å følge dine drømmer?
  • Hvordan kan du få mer personlig kraft ved å bytte ut ord du bruker og måten du tenker på?

Mye av fokuset på denne retreaten er indre arbeid. Det å trekke seg tilbake i stillhet muliggjør dyptgripende hvile og rekreasjon. Litt etter litt skifter identifiseringen med kroppen og den ytre verden over til en stadig sterkere kontakt med sjelen og den indre verden. Naturen i området er fantastiske rammer rundt denne prosessen!

Måltidene inntas vekselvis alene og som gruppe.Vi spiser gjerne ute, hvis været tillater det. All mat er inkludert i prisen.

Det er også mulig å kjøpe massasje og healing av Ellen og Svend Kjetil mens du er på retreaten. Dette avtales på retreaten.

Oppmøte kl 18.00 på fredagen. Avreise kl 15.00 på søndagen. Tidene er satt opp slik at du kan ta hurtigbåten fra/til Lauvik – Songesand.

Ønsker du mer info eller ønsker du å melde deg på, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet nederst på siden. Påmeldingsfrist 24.mars. 

PRIS :  Kr 3 100,- hvis du ønsker enerom. –  kr 2 700,- på dobbeltrom.