«Taste Your Dream» for en dag.

LØRDAG 16.02.2019  KL 11.00 – 17.00 – STAVANGER TERAPISENTER 

Lever du i pakt med ditt sanne jeg?

  • Har du drømmer du ikke våger å realisere?
  • Vet du ikke helt hva du drømmer om?
  • Lengter du etter noe du ikke helt kan sette ord på?
  • Har du mange begrensende og negative tanker om deg selv og livet ditt?
  • Føler du deg fanget i eget liv?
  • Tenker du at det må være noe mer?

Bli bedre kjent med ditt hjerte, hvor dine drømmer bor. I ditt hjerte bor også den du egentlig er. Så lever du ut drømmene i hjerte, lever du ut deg selv.  Mange mennesker lever livet ut i fra hva som forventes av dem, eller de tror forventes av dem. Noen er fornøyde med det, andre ikke. Noen ønsker å gjøre endringer i livet, men vet ikke hvordan. Uansett hvor du står, kan en slik dag være nyttig for deg.

Mange lever ut mange av sine drømmer, men sitter fortsatt igjen med et tomrom/lengsel etterpå. Det finnes nemlig mange slags drømmer. Noen av dem kommer ikke fra hjerte, men oppstår ut i fra våre tanker om hva som gjør oss lykkelige, og frykten for å ikke ha nok. (noen kaller det Egoet’s drømmer) Drømmene i hjerte er annerledes. De oppstår ut i fra vår kjerne, ut i fra hva vi er født med.

Selvfølgelig blir ikke livet ditt snudd opp ned på en dag, men det kan være en begynnelse. Kanskje blir du bevisst noe du ikke har tenkt på før. Kanskje oppdager du hvor alle begrensningen dine stammer fra. Kanskje får du det lille puffet til å sette i gang med din drøm. Kanskje våger du og begynne å si nei når du mener nei. Kanskje oppdager du nye drømmer. Kanskje får du rett og slett smakt litt på din drøm denne dagen.

Plan for dagen:

11.00 – Presentasjon av meg og hva som driver meg.

11.15 – Hvem er du? Hva er medfødt og hva er tillært? Hvor kommer drømmene (lengslene) dine fra? Vi går litt nærmere innpå disse spørsmålene.

12.00 – Guidet indre reise. (veldig enkel – alle klarer å henge med)

12.30 – Refleksjonspørsmål, som du skal svare på alene.

13.00 – Hva hindrer oss i å følge drømmene våre? Hvordan saboterer du deg selv med begrensende tanker? Vi går litt nærmere innpå disse spørsmålene.

13.30 – Lunsj.

14.00 – Oppgave – Hva hindrer akkurat deg fra å kjenne, være i kontakt med eller våge å følge din drøm?

14.30 – Guidet indre reise.

15.00 – Frykt – Hva kan du konkret gjøre når frykten kommer inn og stopper deg fra å følge din drøm.

16.00 – Alene tid, hvor du får reflektert over hvor du står og hva du trenger for å komme videre i livet. Her er det også mulig å få en liten personlig samtale med meg.

16.45 – Oppsummering og avslutning.

Alt er ca tider. Og av erfaring, vet jeg at det ikke alltid blir slik som planlagt, men det blir alltid som det skal.

Dette er et veldig personlig kurs. Det du skriver ned, er bare ditt. Jeg vil aldri be deg dele det med noen, med mindre du selv ønsker det.

PRIS:  Kr 1 200,- (inkl. kaffe, te og lunsj) 

Påmelding skjer ved å bruke skjema under. For mer info kan du også ringe tlf 98 05 27 28