Hvem er jeg?

Bli den du egentlig er – Våg å leve det livet du drømmer om og bli bevisst dine begrensende tanker.

 

 • Føler du deg ofte splittet mellom hva du har lyst å gjøre og hva som forventes av deg?
 • Lengter du etter noe du ikke helt kan sette ord på?
 • Føler du deg ofte tappet for energi?
 • Har du mange begrensende tanker om deg selv og livet ditt?

(Har du lyst på en GRATIS smaksprøve på noe av det du får jobbet med på kurset, kan du få tilsendt en 3 stegs guide til hvordan du kan bevisstgjøre og jobbe med den dårlige samvittigheten, som ofte dukker opp når du sier nei og ikke lever opp til andres forventninger) 

http://www.lysefjorden-aktivitetsenter.no/mindre-d-rlig-samvittighet

 

 Dato for neste kurs er ikke satt opp enda. 

 

Vi hjelper deg med å bevisstgjøre hvem du egentlig er, og hva som holder deg tilbake fra å våge og leve det livet du innerst inne drømmer om.

Og ikke minst, så hjelper vi deg med stegene du trenger å ta for og gjøre de nødvendige endringene. Vi gir deg «verktøy» du kan ta med deg hjem. Nyttige «verktøy» du kan bruke i hverdagen din mot ditt mål – nemlig å leve det livet du ønsker.

Når du tar gode valg for deg selv, valg som kommer fra hjerte, vil det påvirke både ditt liv og de som er rundt deg, på en positiv måte. Rett og slett fordi du får mer kontakt med gleden i deg når du er ærlig med deg selv.

   Kursinnholdet: 

 1. Hvem du er og er ment å være ligger i din sjel. Å bli kjent med din sjel gjør du ikke via tanker og grubling. Sjelen hvisker til oss ved hjelp av bilder, fornemmelser og sanseinntrykk. Og for å legge merke til hva den prøver å si oss, må vi stilne tankekjøret og stresset i oss. Da er naturen et fint sted å gjøre det.
 2. I løpet av oppveksten har vi alle blitt formet ut i fra den «stammen» vi vokste opp hos. Og enten vi vil det eller ei, så preger det oss og det livet vi lever. Noe er bra for oss, mens noe er begrensende for oss. Bli bevisst hva som begrenser deg, og hindrer deg i å leve det livet du ønsker.
 3. Mange sliter med lav selvfølelse, som kan være veldig hemmende i hverdagen. Ved å bli den bevisst og ved hjelp av selvfølelsesarbeid, kan den heves flere hakk.
 4. Ved å bruke mindfulness og meditasjon, får du roet ned tankekjøret, og bevisstheten rundt hvem du er og din prosess kommer lettere igjennom. Dette gjøres på en enkel måte, slik at alle kan delta. 
 5. Når vi skal gjøre endringer i livet, kommer ofte frykten inn for å stoppe oss. Men hvis vi blir den bevisst og vet hvordan vi skal håndtere den, blir det lettere å gjøre endringer.
 6. Ellers får du jobbet med hvordan endre tanker og mønster, dine holdninger og ellers hva som er nyttig for akkurat deg å jobbe med.

I løpet av kurshelga får du tilgang på foredrag, oppgaver, personlig veiledning, personlig reading og meditasjoner. Alt er frivillig.

 

Litt om det praktiske opplegget.

 • Du får enerom. 
 • Dersom været tillater det, holdes kurset utendørs. 
 • Frokost og middag spises i fellesskap, lunsj spiser du alene, gjerne ute.
 • Det veksles mellom alenetid og foredrag/kursaktiviteter.
 • Kursstart fredag kl 18.00 – slutt søndag ca kl 15.00.

Ingen påmeldingsfrist – men vi tar bare imot 5 stk pr kurs – så meld deg på i dag for å sikre deg plass.
Og husk – livet går fort, ikke vent til du sitter på gamlehjemmet med å våge og bli den du er!!!

Pris kr 3 300,- 

(kr 1 300,- bet. ved påmelding)
 • mat
 • overnatting
 • kurs

Pengene tilbake garanti – Hvis du ikke er fornøyd med kurset, får du kurspengene tilbake (ikke mat og overnatting) Gi beskjed før du drar fra oss på søndagen, så ordner vi det.

Er dette noe for deg?

Hvis du tenker at det er du selv som er 100% ansvarlig for å gjøre ditt liv best mulig og du er villig til å gjøre endringene som trengs, JA – da er dette noe for deg. Er du ikke villig til å gjøre jobben selv, så er svaret NEI!

Du kan også lese om andre deltakere sine erfaringer ved å gå inn og lese under referanser.

Hvis du vil lese mer om oss, bakgrunnen vår og hvorfor vi har laget akkurat dette kurset, kan du lese mer om oss under «om oss»

«Inni deg bor det uendelig med muligheter – som bare venter på å få slippe ut»

Hvis du har spørsmål rundt kurset, som du ikke fant svar på i teksten over, eller du ønsker å melde deg på kurset, kan du bruke skjemaet under.