Kurs

 

DSC00992

Drømmer du om å våge mer? Lengter du etter å bruke deg selv mer? Lyst å få nye impulser?

Vi kan tilby forskjellige kurs/opplegg, som vi selv har utviklet. (les mer om de forskjellige kursene på vår meny) Vi ønsker med disse kursene og gi mennesker inspirasjon og øke bevisstheten, for økt livskvalitet. Kursene er ment å foregå inne hos oss ei helg, men vi er åpen for å komme og holde kurs andre steder. Det er også mulig å tilpasse kursene, slik at vi kan holde minikurs en dag eller noen timer.

 

Stikkord for hva våre kurs inneholder: valg, forandringer, komfortsonen, tankens kraft, selvtillit, selvfølelse, utvidet bevissthet, motgang, frykt, verdier, aksept, ansvar for eget liv, offermentalitet, handlekraft, hvem eier virkeligheten, forventninger, kommunikasjon, kroppsspråk, motivasjon, mentalt husarbeid, stammekulturelle trossystemer, konflikter og kontrollbehov.

Vi ønsker at våre kurs skal være for de fleste, derfor er vi opptatt av at kursene skal være enkle og jordnære.

Under kursene bruker vi forskjellige typer oppgaver og øvelser, noen vi har lært gjennom våre utdannelser og andre har vi laget selv. Gjennom oppgaver og øvelser blir kursinnholdet mer personifisert og lettere og linke til eget liv.

Naturen er et viktig stikkord for oss, derfor foregår en del av kursvirksomheten utendørs. Naturen gir rom for ro og ettertanke, og er derfor et yndet sted for å lære nye ting, bli bevisst og inspirert.

 

 

Legg inn en kommentar